Vores arbejde

Et professionelle malermester
udfører godt håndværk

Hos Malerfirmaet Arp udfører vi alt i professionelt malerarbejde. Vi er medlem af Danske Malermestre, som er din garanti for godt malerarbejde.

Malerfirmaet Arp er medlem af Danske Malermestre


Facaderenovering

I løbet af foråret og sommeren 2017 har vi renoveret facaden på en gammel gård fra 1868 i Årre ved Varde.

Vi har forvandlet de gamle bygninger fra en  "grim ælling" til en forhåbentlig "smuk svane".

Som malerfirma kan vi udføre hele arbejdsopgaven fra afrensning af facader, til opsætning af armeringsnet, genopbygning af facader med puds og selvfølgelig malerarbejdet. 

I disse fire film fortæller malermester Kim Arp om arbejdet. En meget spændende og udfordrende opgave, som vi gerne laver endnu flere af.

Facaderenovering - Film 1

Facaderenovering - Film 2

Facaderenovering - Film 3

Facaderenovering - Film 4

Malerfirmaet Arp udfører indvendigt malerarbejde

Indvendigt malerarbejde

Vi udfører alle slags maleropgaver indvendigt. Lige fra den lette opfriskning af boligen, til en komplet renovering, med ny opbygning af alle overflader. Vi rådgiver ved hussalg omkring opfriskning af huset således salgbarheden øges.

Vandskurede vægge

Vi maler også på vandskurede vægge. Vandskurede vægge er populære med dets rå look - og så er det en forholdsvis billig løsning, når de skal males. Flotte vægge, men der er begrænsninger i den efterfølgende vedligeholdelse. Man kan vælge at male væggen igen og evt. skifte farve. Der kan ikke umiddelbart opsættes glasvæv eller tapet.

Malerfirmaet Arp udfører alt i vægbeklædning

Vægbeklædning

I moderne boliger er der ofte glatte vægge, men derfor er tapeter og tapetsering ikke et glemt håndværk. Vi arbejder dog hele tiden på at holde vores kompetencer i top på dette område og vi rådgiver dig gerne omkring alternativer til glasfilt og hjælper naturligvis med opsætning af både moderne og gamle stiltapeter.


Væv og maling af gipsvægge

Gipsvægge skal forbehandles rigtigt, for at filt og maling sidder ordenligt fast. Først skal der spartles og slibes og gøres klar til filt og maling. Herefter sættes glasvæv op. Glasvæv fås både i ikke forgrundet og forgrundet filt. Glasfilt sættes typisk op med lim, men der fåes også forlimede versioner, som dog er noget dyrere. Til slut skal der males med en maling passende til rummet, og i den farve vi er blevet enige om. 

Se med nedenfor i en række film, hvor malermester Kim Arp fortæller om arbejdet, med at lave flotte gipsvægge.

Spartling og klargøring

Opsætning af glasfilt

Maling og afsluttende finish


Spærrende maling

Det kan være en udfordring at male på fedtede og beskidte vægge, men med en spærrende maling kan det godt lade sig gøre. Det kan også være en mulighed, for at dække evt. sodskjolder bag brændeovnen i f.eks. sommerhuset. Den rigtige afrensning og grunding er også en vigtig del af arbejdet, for at få et godt resultat. Se med i filmen, hvor Kim Arp fra Malerfirmaet Arp fortæller om arbejdet.

 

Maling af interiør

Træværk er nærmest adelsmærket for en rigtig maler..! Ofte ser vi træ med mange misfarvninger og knaster, og her har vi de rigtige produkter til at imødegå de udfordringer. Vi maler dit træværk i dit hus både med sprøjte og med pensel. Fra fodlister og paneler til dørkarme, døre og trælofter.


Malerfirmaet Arp udfører maling af vinduer

Maling af vinduer

Vedligeholdes dine vinduer korrekt, så øges holdbarheden samtidig markant! Hos Malerfirmaet Arp anvender vi kun produkter i højeste kvalitet, når vi arbejder med dine vinduer. Samtidig videreuddannes vores medarbejdere løbende i korrekt behandling af vinduer og døre i fredede og bevaringsværdige bygninger.


Maling af sommerhuse

Har du sommerhus, så husk at klimaet ved kysten er hårdt, og at den udvendige vedligeholdelse af sommerhuset er ekstra vigtig her. Træværket skal være "mættet" med træbeskyttelse inden vinteren sætter ind, så træværket kan klare en hård vinter. Malerfirmaet Arp hjælper dig gerne med opgaven, og er klar mem råd og vejledning.

Facademaling

Vi er specialister i vedligehold og renovering af malede facader. Fra armering med netpuds til udvendig isolering med Rockwool eller flamingo. Vi rådgiver omkring vedligehold af malede facader og vi efter- uddanner os løbende omkring hvordan man vedlige- holder bevaringsværdige bygninger i og omkring Vesterhavet og Vadehavet.

Alger på træværket

Malerfirmaet Arp hjælper gerne med behandling af dig udvendige træværk. Alger kan vaskes af, men det holder bare ikke ret lang tid. Derfor skal der gås grundigt til værks med afvaskning, grundingsolie og dækkende træbeskyttelse. Se med her, hvor Kim Arp kommer med råd og vejledning til ehandling af alger på udendørs træværk.

Tager mod udfordringer

Vi har givet mange emner nye farver, men er altid klar på en udfordringer. Kontakt malermester Kim Arp på tlf. 61 62 22 50 og lad os lave din næste maleropgave.

Comments are closed.